Vi har lukket lørdag den 3. dec.

Konceptet 100% Autotjek

Din sikkerhed for et godt og trygt bilkøb 

100% Autotjek er skabt i tæt samarbejde mellem Autobranchen Danmark, FTZ og en række bilforhandlere. Dels for at skabe større sikkerhed og mere tryghed for forbrugerne og dels for at give bilforhandlerne et samlet koncept og kvalitetsstempel. Ved at følge en lang række regler og ens retningslinjer opnår forhandlerne et fælles garantibevis.

Din nye, brugte bil har fået et 100% Autotjek

Når du køber en 100% Autotjek-bil, kan du være sikker på, at bilen er blevet grundigt tjekket  på en lang række punkter fra kilometertjek til motorens stand. Bilen bliver også grundigt tjekket ud fra gældende brugtbilstest i en uvildig synshal. Du får altså en bil, som er uden restgæld, fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal.

Servicebog

Bilen bliver altid leveret med tilhørende servicebog og seneste serviceeftersyn i henhold til  fabrikantenss forskrifter. Hvis bilen har elektronisk servicebog, bliver en udskrift af bilens opdaterede servicehistorik vedlagt.

Aflevering

Når du køber en brugt bil med 100% Autotjek hos Ramsdal Biler, bliver bilen altid leveret klargjort både kosmetisk og mekanisk samt med en uvildig 100% Autotjek brugtbiltest.

100% Autotjek er et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, hvor du altid kan få professionel og objektiv rådgivning omkring køb og salg af brugte biler. 100% Autotjek er ikke underlagt nogen importørorganisation og kan derfor frit rådgive kunderne om mærke og model uden særinteresse. 100% Autotjek er din sikkerhed for et trygt og sikkert brugtbilskøb.

Beregn byttepris

Book prøvetur